Meer resultaten voor magento extensies

   
 
 
 
magento extensies
 
Magento extensies Younify E-commerce specialist.
Voor een succesvolle webshop dient er slim gekoppeld te worden met eigen systemen van jouw bedrijf, zoals bijvoorbeeld Exact Globe of de door jouw gebruikte transporteur. Younify heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento maatwerk modules en heeft daarnaast om zich heen een aantal partners verzameld die veel toegevoegde waarde leveren voor uw Magento webshop. Wij bieden de Magento extensies aan die een echte meerwaarde zijn voor je webshop.
TIG Webshops, Extensies en Maatwerk oplossingen.
Functionele extensies maken het af. Met handige features haal je het beste uit je software. Als Certified Magento Specialist ontwikkelen we graag Magento extensies. Maar ook in Jira Software voelen we ons helemaal thuis. Een kritische blik nodig op een specifiek probleem?
Magento Extensions en Plugins Magento Modules.
Waarom Kiest u Voor Onze Magento Extensie Ontwikkelingsservice? Onze toonaangevende ontwikkelaars maakten deel uit van het team dat Magento ontwikkelde, waardoor we alle ins en outs van het Magento platform kennen. Dit stelt ons in staat om unieke extensies van zeer goede kwaliteit te ontwikkelen.
Magento XSARUS.
Qua architectuur is Magento te definiëren als een open framework: het is zeer geschikt om custom extensies en uitbreidingen aan te sluiten. Deze kunnen in eigen beheer ontwikkeld worden of in sommige gevallen rechtstreeks aangeschaft worden vanuit de Magento Marketplace.
Top 5 Magento Extensies! Best4u Group B.V.
Kenniscentrum Algemeen Top 5 Magento Extensies! 0575 51 21 25. Gepost op: 10 juni, 2015 in Algemeen, E-commerce, Kenniscentrum. Magento; een geweldig platform! Voor diegene die nog niet zo bekend zijn met Magento, Magento is een populair en gebruiksvriendelijk open-sourceprogramma voor het ontwerpen van webwinkels.
Extensions.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Personalization Experience Management. Site Search Navigation. Comparison Shopping Engines. Point of Service POS. Cross Border Fulfillment. Order Management OMS. Warehouse Management System WMS. Extensions for Magento.
Nederlandse Extensies Dutchento.
Home / Nederlandse Extensies. Hieronder vind je een overzicht van Magento extensies welke specifiek bedoeld zijn voor de Nederlandse markt, bedoeld als handig startpunt voor als je een nieuwe Magento website gaat beginnen. We horen het graag als je aanvullingen hebt!
Picqer Extensions voor Magento Picqer Blog.
De eerste Extension zorgt ervoor dat nieuwe bestellingen realtime van Magento naar Picqer worden doorgegeven. De tweede plugin maakt het mogelijk PostNL's' PakjeGemak in je Magento Checkout aan te bieden. Beide extensies zijn per direct beschikbaar in Magento Connect, de app-store van Magento.
OpenCart offerte module / extensie en Magento WebfileChecker module / extensie etc.
Modules / extensies zijn via mijn Magento webshop te bestellen! wanneer tijdelijk niet actief via email, zie onderaan pagina. LET OP: al mijn eigen ontwikkelde modules worden handmatig geïnstalleerd en getest eerste keer, indien u deze zelf wilt installeren de volgende keer uitgezonderd de eerste keer, is aan u!
De officiële PostNL Magento 1 en Magento 2 extensie.
De PostNL Magento 1 2 extensies worden continu geüpdatet. Voor een optimale gebruikerservaring raden wij aan altijd up-to-date te blijven met de extensie. Volg ons op Twitter om op de hoogte te van het nieuws rondom de PostNL Magento 1 2 extensie.

Contacteer ons