Meer resultaten voor magento ontwikkelaar

   
 
 
 
magento ontwikkelaar
 
Michel Vinke Magento ontwikkelaar uit Den Haag.
Na 4 jaar LAN-Alyst ben ik bij Centric IT-Solutions gaan werken als ontwikkelaar. Daar heb ik een aantal online applicaties gebouwd voor Nederlandse woningcorporaties en autolease bedrijven. Tijdens mijn werk bij Centric ben ik begonnen met het maken van webshops voor mijn eigen klantenkring. Dit beviel heel goed zodat ik in 2008 full time aan de slag ging als zelfstandig Magento webdesigner en Magento programmeur.
X-com Magento ontwikkeling.
Echter voor het 1-op-1 doorvoeren van uw specifieke wensen binnen het Magento stramien, het realiseren van uitgebreide koppelingen, het aanpassen / doorontwikkelen van Magento extensies en uitrollen van grootschalige Magento updates zijn toch echt andere kwaliteiten noodzakelijk. Hierbij zoekt u een professionele Magento ontwikkelaar die u kan ondersteunen en adviseren, zowel voor, tijdens als na het ontwikkelingstraject staat X-com voor u klaar.
Vacature Magento PHP Developer Breda Webelephant BV.
Vacature Magento PHP Developer. Ben jij net als wij fan van techniek? Wij zoeken vakbroeders! Wat doet Webelephant zoal.: We bouwen high-tech webwinkels. Samen worden we de beste developers van het land. We combineren kennis skills om ook jou een betere ontwikkelaar te maken.
Magento specialist en ontwikkelaar PM Internet Solutions.
neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als u op zoekt bent naar een Magento specialist bent u bij PM Internet Solutions op het juiste adres. PM Internet Solutions is uw Magento expert en is zowel Magento ontwikkelaar als Magento programmeur.
Magento Developer The Webmen.
Stage opdracht: Apeldoorn Stagestad. Vacature: Magento Developer. Schrik jij niet van de uitgebreide structuur van Magento en wil jij gave modules maken die mooie klanten in kunnen zetten voor hun online verkoop, dan is werken bij The Webmen misschien iets voor jouw.
Magento ontwikkelaar Balticode.
Balticode kan u als Magento ontwikkelaar ook helpen met het customizen van uw bestaande Magento webshop. Wilt u eens met de Magento ontwikkelaar spreken over de mogelijkheden van uw Magento Shop? De Magento ontwikkelaar van Balticode bespreekt graag de mogelijkheden en voordelen van een Magento webshop voor uw specifieke situatie.
Magento Developer-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
Uitgebreide kennis van Magento. Uit de voeten kunnen met Linux, databases en MySQL en Magento. We zijn op zoek naar een PHP ontwikkelaar met de functie dat de. Gesponsord door Bonque vacature opslaan. Medior Magento backend developer. PHIND 7 reviews Breda.
Internetbureau WebGenerator Almere zoekt Magento-ontwikkelaar.
ProMail tips en nieuws. WebGenerator zoekt Magento ontwikkelaar. E-commerce, WebGenerator WebGenerator. Sinds enige tijd heeft WebGenerator de implementatie van Magento-webshops toegevoegd aan haar dienstenportfolio en dat loopt erg goed. Daarom zijn we op zoek naar een Magento-ontwikkelaar ter versterking van het team.
Magento Ontwikkelaar Vacatures Vacatures.nl.
Toon alle vacatures in Berkel en Rodenrijs. Magento Developer / 52K / Opleidingsbudget / Pensioen. Dit doe je in teamverband samen met je andere magento collega's' en collega's' vanuit andere disciplines. Ben je daarnaast een ontwikkelaar en gespecialiseerd in Magento.
Magento ontwikkelaar gezocht op projectbasis YoungCapital.nl.
Voor onze opdrachtgever, een online webwinkel voor promotionele producten, relatiegeschenken en kerstpakketten, is op zoek naar een Magento ontwikkelaar om de website te verbeteren. Het gaat om een functie op projectbasis. Als er aanpassingen nodig zijn wordt er een tijdsbestek afgesproken, waarin het opgeleverd moet worden.

Contacteer ons