Resultaten voor magento b2b

   
 
 
 
magento b2b
 
Magento B2B Suite: Onmisbaar voor B2B E-commerce Guapa E-commerce.
Met de B2B Suite gaat Magento echter nog meer ondersteuning bieden voor de B2B wereld. Voor nu wil ik een viertal functionaliteiten uitlichten.: In de Magento B2B Suite kan er allereerst per B2B relatie een verdeling gemaakt worden in teams/divisies met daarin zelf te bepalen gebruikers.
Magento's' B2B-module komt er nu echt aan Emerce.
Voor de volledigheid van de functionaliteiten wijst hij op onderstaande video. Hij hoopt dat Magento de module snel doorontwikkelt: Met name op het vlak van Customer Relationship Management en service tools liggen er kansen. Zowel voor B2B als B2C is dat een welkome aanvulling.
Magento B2B Webshop MediaCT.
Ontdek de mogelijkheden van Magento B2B voor uw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden van Magento B2B voor uw bedrijf. De B2B-module heeft uitgebreide API-ondersteuning zodat u de Magento B2B-module kunt integreren binnen uw IT-processen. Magento B2B is uitermate geschikt om gekoppeld te worden met andere systemen.
Magento B2B webshop Certified Developers BigBridge.
Met een Magento B2B webshop heeft u een krachtige e-commerce oplossing, direct gekoppeld met uw andere systemen. Wij ontwikkelen Magento B2B e-commerce oplossingen volgens de hoogste standaarden en uitsluitend met onze eigen gecertificeerde Magento developers. Bespaar tijd en voorkom fouten dankzij naadloze integraties.
Magento B2B Suite Verander Magento in een B2B webshop Ecomwise.
Als je B2B verkoopt, loop je wel tegen wat beperkingen aan, omdat Magento van origine een B2C-platform is. Daarom hebben we B2B Suite ontwikkeld: een combinatie van de meest gebruikte B2B-functionaliteiten, waarmee Magento verandert in het ideale platform voor je zakelijke B2B verkopen!
Magento in de B2B Ecommerce markt Support voor Magento.
Wat betreft de X-as presteert Magento een stuk beter. Beter scorend dan Salesforce en Digital River heeft Magento zich in korte tijd in de buurt van IBM en Oracle weten te positioneren, op het gebied van strategische B2B functionaliteiten en positionering.
Magento B2B webshop Dutchwebdesign.
Intranet / Extranet. Magento B2B webshop. Met de B2B webshop module van Dutchwebdesign richten wij ook jouw B2B verkoopkanaal efficiƫnt in. De kosten per transacties dalen hiermee aanzienlijk en de druk op jouw interne organisatie neemt af. Een krachtige Magento B2B webshop.
Magento B2B oplossingen gezocht? Wij zijn de experts.
Magento B2b blinkt uit in eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden! Wij hebben koppelingen met O.A. En waarom dan Magento? Als u overtuigd bent dat een Magento B2B-e-commerce platform bijdraagt aan positieve bedrijfsresultaten, komt RIFF in beeld.
Magento B2B, wat kun je er eigenlijk mee? MediaCT.
Magento biedt al geruime tijd verschillende B2B functionaliteiten aan binnen het platform, en sinds de komst van Magento 2 zien we duidelijk dat de functionaliteiten worden uitgebreid en doorontwikkeld. Over een aantal functionaliteiten willen we jullie in dit artikel graag meer vertellen.
Magento B2B Webshop Bestaande B2B Functionaliteiten.
Vanuit onze liefde voor Magento en ons vertrouwen in dit platform hebben wij een aantal B2B extensies gemaakt voor de Magento B2B webshop. Deze B2B extensies vormen de basis voor elke B2B webshop. Denk bijvoorbeeld aan het verbergen van prijzen, het tonen van klantspecifieke prijzen, snel kunnen bestellen en offertes kunnen aanvragen.

Contacteer ons