Zoeken naar magento b2b

   
 
 
 
magento b2b
 
B2B E-commerce met Magento: Regel het met de B2B Suite Ecomwise Magento webshop B2B E-commerce specialist.
We weten allemaal dat Magento een ideaal e-commerce-systeem is voor het opzetten van een B2C-webwinkel, maar als je doelgroep de B2B-markt is, merk je al snel dat Magento een aantal belangrijke functionaliteiten mist. Voor dit probleem is er nu de B2B Suite: een complete oplossing voor je B2B-webwinkel in Magento.
De B2B-revolutie: Magento vernieuwt, servicen is het doel Emerce.
We zien steeds meer platformen die out-of-the-box functionaliteiten bieden die binnen het Magento-platform alleen als extensie beschikbaar zijn of bedrijven via maatwerk moeten toevoegen. Magento biedt nu bijvoorbeeld nog zeer beperkte functies voor B2B. Die worden hiermee flink uitgebreid. Magento in het B2B-segment.
Magento 2 Commerce verovert de B2B markt Guapa E-commerce.
Hiermee laat Magento concurrenten als IBM, Hybris en Netsuite ver achter zich. Magento B2B Alpha release. De B2B oplossing waar op dit moment door Magento en haar partners hard aan wordt gewerkt, zal worden gedistribueerd als een add-on op de Enterprise editie.
Eerdere oprichter Magento gaat met B2B-platform concurrentie aan Emerce.
Op welk paard moeten ze wedden? Feit is dat Magento de B2b markt een lange tijd genegeerd heeft en dat het Magento partners waren die er voor kozen om het platform om te bouwen naar een B2b platform. Ook al deed Magento het anders voorkomen, in Magento 1.x zaten OOTB geen noemenswaardige B2b features.
Magento B2B Webshop Bestaande B2B Functionaliteiten.
Vanuit onze liefde voor Magento en ons vertrouwen in dit platform hebben wij een aantal B2B extensies gemaakt voor de Magento B2B webshop. Deze B2B extensies vormen de basis voor elke B2B webshop. Denk bijvoorbeeld aan het verbergen van prijzen, het tonen van klantspecifieke prijzen, snel kunnen bestellen en offertes kunnen aanvragen.
B2B e-commerce Youwe.nl.
Magento speelt in op de uitdagingen van hun klanten doordat de oplossing Magento 2 uitstekend is te koppelen met bestaande pakketten van organisaties: Mailsysteem, Datacenter, ERP-pakket, en PIM-software. De nieuwe Magento B2B Suite bevat alle functionaliteiten die men mag verwachten in een Magento B2B-omgeving, in één complete extensie.
Magento 2 B2B: een gouden combinatie.
Magento zelf onderkent nu ook het belang van B2B voor het Magento 2 platform. Recent is aangekondigd dat Magento zelf een B2B add-on ontwikkelt. Deze wordt dus door het ontwikkelteam van Magento zelf gemaakt en garandeert daarmee goede werking binnen het volledige systeem.
Magento B2B suite Epartment E-commerce.
Samen met SAP Business One partner AGION hebben wij een koppeling tot stand gebracht die perfect aansluit op de Magento B2B Suite. Deze koppeling, gebaseerd op onze bewezen MagentoShopConnect extensie, is dé oplossing om de Magento B2B Suite te koppelen op SAP.
Magento B2B webshop Dutchwebdesign.
Een goede Magento 2 B2B webshop heeft veel voordelen. Een Magento 2 B2B webshop brengt niet alleen voor jouw klanten voordeel, maar je kan zelf ook efficiënter werken. Het is een overzichtelijk content management systeem waar al je voorraden bijgehouden worden om dit ook voor klanten overzichtelijk te houden.
Magento B2B Webshop MediaCT.
Ontdek de mogelijkheden van Magento B2B voor uw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden van Magento B2B voor uw bedrijf. De B2B-module heeft uitgebreide API-ondersteuning zodat u de Magento B2B-module kunt integreren binnen uw IT-processen. Magento B2B is uitermate geschikt om gekoppeld te worden met andere systemen.

Contacteer ons