Resultaten voor magento migreren

   
 
 
 
magento migreren
 
Magento webshop verhuizen / migreren naar een nieuwe server Menno Bouma.
Kennisbank Magento webshop verhuizen / migreren naar een nieuwe server / domein. Magento webshop verhuizen / migreren naar een nieuwe server / domein. Menno Bouma 15 maart 2013 Kennisbank, Magento webshops 10 reacties. Maak een backup van de testomgeving van je Magento webshop.
Migreren naar Magento 2, hoe werkt dat?
Migreren naar Magento 2, hoe werkt dat? In deze vijfde blogpost over Magento 2 gaan we in op het migreren van een Magento 1 webshop naar Magento 2. In de voorgaande blogposts hebben we gelezen over de verbeteringen en voordelen van Magento 2.:
Stap voor stap migreren naar Magento 2 Byte Blog.
blog Stap voor stap migreren naar Magento 2. Door Gastblogger op maandag 18 januari 2016, 1233.: Steeds meer partijen omarmen Magento 2. De lijst van Magento 2 extensies stijgt snel. Hostingpartijen zoals Byte zijn in staat om Magento 2 snel te draaien.
Migratie Magento 1 naar Magento 2 Guapa E-commerce.
Je begint niet vanaf scratch. Bij Guapa gebruiken we inmiddels twee tools voor het migreren van data tussen Magento installaties. De tool die door de Magento community wordt aangeboden https//github.com/magento/data-migration-tool: en een gemodificeerde versie van de UberTheme Data Migration Pro.
Upgraden naar Magento 2: wat betekent dit voor jou? METMEER.
Of je nou een bestaande shop hebt en wilt migreren naar Magento 2 of een nieuwe shop wilt beginnen maar twijfelt tussen Magento 1 of Magento 2. Het is verstandig om als eerste stap een goede inventarisatie te doen, om na te gaan wat in jouw situatie de beste keuze is.
Magento 2-migratie kan nog jaren duren.
Maar dat wisten wij een jaar geleden ook al en in augustus dit jaar vroegen wij ons af of het lange wachten Magento 2 werd aangekondigd in 2010 nu eindelijk eens beloond zou worden. Is het tijd om te migreren naar Magento 2?
Migreren naar Magento 2 METMEER.
Magento 2 Webshop. Migreren naar Magento 2. Draait je webshop nog op Magento 1? Dan is het tijd om over te stappen naar Magento 2. Deze versie is dusdanig doorontwikkeld dat Magento zelf besloten heeft om de support voor 1 te verminderen.
Migratie van Magento 1 naar Magento 2: hoe doe je dat? LAB51.
Let wel op: data van modules migreren is niet altijd mogelijk, omdat er soms te grote verschillen zitten tussen Magento 1.x en Magento 2. Houd rekening met de toekomst. Heb je in termen van functionaliteiten grootse plannen voor je Magento 2 webshop?

Contacteer ons